Oglas
· · Komentari: 0

NEOBIČNA TAJNA DUGOVEČNOSTI MIRE BANJAC: Ima 94 godine i jedan porok

Mira Banjac u novembru je napunila 94 godine, iako se nedavno suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, čini se da je njen duh nesalomiv.

1706437358_8039cd75f248897405f8c9f68605de2582b09fdd.jpg
Foto: Tanjug
Oglas

Legendarna glumica je zbog bola u kolenima i sepse bila primorana da se dugo leči, i nakon izlaska iz bolnice počela da je da živi malo povučenijim životom.

- Danima ne izlazim iz kuće i mada su me mnogi zvali, odbila sam sve poslovne ponude.

- Ne dajem ni intervjue, u suštini sve sam sam po ko zna koliko puta ispričala - navela je Banjac za domaće medije, koja ni u jednom trenutku nije rekla da zvanično prestaje sa radom što do danas nije uradila.

Banjčeva je izuzetno cenjena u glumačkim krugovima. Dok je mladi glumci zovu da sa njima igra, kako kaže, do tad je i živa.

Tako je glumac LJubomir Bandović jednom prilikom je istakao da se divi njenim veštinama na sceni iz niza razloga.

– Mira Banjac može da održi masterklas o poznavanju teksta, o koncentarciji, o razlaganju energije, gde se troši i gde se čuva – objasnio je Mirin mlađi kolega.

On je svojevremeno podelio simpatičnu anegdotu iz njihovog zajedničkog izlaska, koja pokazuje da je tajna dugovečnosti Mire Banjac – hedonizam, kao i uživanje u poslu kom je predana već sedam decenija.

– Inače ne vadi cigaru iz usta, jagnjetinu jede. Nas dvoje smo išli na jagnjetine pojeli smo isto.

Kada je čula da imam mladog luka, rekla je da sam ja njen glavni kavaljer i da ću da je vodim svuda.

Ona je popila jedno ipo pivo, ja dva ipo.

- Ona kaže: „Deco, ja sam živa zbog vas i dok me vi hoćete da igramo zajedno i da glumimo, ja ću da budem živa“ – izjavio je Bandović.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas