Oglas
· · Komentari: 1
ZANIMLJIVO

Svetlanu Bojković u ovakvom izdanju NISTE VIDELI: Ovako izgleda kada se legendarna glumica opusti (FOTO)

Najveća dama među glumicama

1647087179_ceca.jpg
Foto Nikola Skenderija
Oglas

Svetlana Ceca Bojkoivć, važi za jednu od naših najboljih glumica. Prepoznatljiva je po veoma otmenom stavu i uvek odmerenom načinu govora.

Pročitajte još: Teodora Džehverović postidela Sašu Kovačevića u emisji: Evo kako je pevač reagovao

Ipak, da su i glumci "kao sav normalan svet", pokazuju i razne situacije u kojima poznate ličnosti umeju da budu uhvaćene, a među njima je upravo i ova slika, na kojoj naša slavna glumica časti muziku, tokom ispraćaja koleginice Vesne Čipčić u penziju.

Ceca Bojković devedesetih godina svakako je bila najveća domaća televizijska zvezda zahvaljujući ulogama u izuzetno popularnim TV serijama Siniše Pavića: najpre kao Emilija Popadić u Boljem životu, zatim kao sestra Antonija u Srećnim ljudima, i na kraju kao Valerija Gavrilović u Porodičnom blagu.

Pročitajte još: Konstraktu na Instagramu podelila HOLIVUDSKA ZVEZDA KOJU PRATI 133 MILIONA LJUDI

Uloga glavne medicinske sestre Antonije smatra se remek-delom domaćeg glumišta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas