Oglas
· · Komentari: 0
film

Nije bila sigurna da želi da glumi u još jednom delu HARI POTERA: Glumci SE OKUPILI, Ema Votson iskreno o tome kako je bilo biti najveća dečija zvezda

Najpoznatiji čarobnjaci na svetu iz jednog od najpopularnijih filmova svih vremena, Hari Potera, okupili su se ponovo kako bi proslavili tačno 20 godina od kad je film pušten u svet.

1640771610_profimedia-0649518725.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumci, Ema Votson, Rupert Grint i Daniel Redklif, govorili su o do sada nepoznatim stvarima koje su pratile snimanje filma.

Ema Votson (31) i Rupert Grint (33) otkrili su da su skoro napustili uloge Hermione i Rona, zbog muke da budu zvezde.

Zvezde Hari Potera ponovo na okupu

Ema je priznala da se u tom periodu aktivnog snimanja serijala osećala jako usamljeno:

- Mislim da sam se uplašila. Bilo je to otprilike u vreme Reda Feniksa kada su stvari počele da postaju "začinjene" za sve nas, prenosi Daily Mail.

Rupert je takođe dodao:

- I ja sam imao slična osećanja kao Ema, razmišljajući o tome kako bi moj život izgledao ako bih to nazvao danom. Nikad nismo pričali o tome. Pretpostavljam da smo samo prolazili kroz to svojim tempom. Jednostavno nam nije palo na pamet da svi verovatno imamo slična osećanja - kaže Rupert koji je glumio Rona.

Potkrepljujući njihove tvrdnje, uključio se režiser poslednja četiri dela, Dejvid Jejts, otkrio je da je upozoren na neizvesnost koja postoji kod Eme.

- Ema nije sigurna da želi da se vrati da radi još jedan film o Hariju Poteru. Uprkos kolebanju, shvatila je da bi oproštaj od svih glumaca bila greška i čvrsto je ostala u ulozi.

Danijel Redklif koji je tumačio ulogu Harija objasnio je da su se svi slično osećali u tom periodu:

- Nikada nismo pričali o tome na filmu, jer smo svi bili samo deca .Kao dečak od 14 godina, nikada se nisam setio da se okrenem drugom 14-godišnjaku i kaže: „Hej, kako si? Je li sve u redu?“.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas