Oglas
· · Komentari: 0
SEĆANJA

Njen buran ljubavni život uvek je bio na udaru TABLOIDA: Udavala se tri pita, a umrla u samoći - Da li znate o kojoj našoj pevačici je reč?

Tokom šezdesetih i sedamdesetih godina bila je jedna od najtraženijih pevačica na našim prostorima

1637314538_lola.jpg
Foto: YouTube printscreen /ESC
Oglas

Na pesmi EVrovizije 1962. godine, predstavljala je Jugoslaviju sa pesmom "Ne pali svetla u sumrak" i osvojila 4. mesto. Njen ljubavni život stalno je punio domaće tabloide. Bio je veoma buran, a Lola Novaković se udavala čak tri puta. 

Pročitajte još: "Kako može da glumi kriminalca kad izgleda kao freska?": Đorđe David opleo po ulozi Miloša Bikovića

Udavala se tri puta

Prvi suprug bio je profesor fiskulture Boro Kragujević, a njihov brak trajao je manje od dve godine.

Godine 1966. se udala za Mila Jovanovića, predstavnika avio-kompanije "Panameriken", sa kojim je provela 4 godine, međutim ni ta ljubav nije imala uspeha te je okončana razvodom. 

Sa Draganom Antiem ušla je u treći brak, a pratile su ih brojne spekulacije. Često su bili glavna tema tabloida. U početku su krili svoju vezu, jer je Dragan skoro deceniju bio mlađi od Lole Novaković.

Umrla u samoći

Pisalo se da je bila u ruskom zatvoru, a proglašena je čak i tajnim agentom CIA. Od trećeg supruga razvela se 2000. godine, kada je i rešila da se povuče iz javnog života.

Svi koji su je poznavali govorili su da je bila veoma skromna i dobra osoba, koja je izuzetno poštovala svoje kolege.

Sve do smrti 6. aprila 2016. godine, Lola je provela život u samoći u svojoj kući na Ceraku. Košije su je pronašle mrvu u fotelji. Preminula je u snu. Nije želela da bude sahranjena u Aleji velikana, već da bude kremiranna na Novom groblju.

Na dan sahrane, Lolina kuća je opljačkana i mnoge vrednosti koje su se u njoj nalazile su pokradene.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas