· · Komentari: 0

NO, NO, NO: Milica Todorović nije krila uzbuđenje zbog dueta, i nastavka serije- ''Biće jako zanimljivo''(VIDEO)

''Ne možeš da mi seješ šta god ti želiš'', sa hejterima strogo

1685605904_Milica-Todorovic-NASLOVNA11.jpg
Foto: Novosti/ Youtube printscreen

Pevačka i glumačka zvezda, Milica Todorović snimila je novi duet sa kolegom, reperom Gazda Pajom. Pesma nosi zanimljiv naziv '' NO, NO, NO'' i pretenduje da postane veliki letnji hit. 

- Moja duetska pesma sa Gazda Pajom je izašla i jako se radujem. Mi izvođači to volimo, da odmah vidimo kako to izgleda. Uvek je novo uzbuđenje, kao da svaki put izbacuješ prvu pesmu - istakla je Milica.

Nije krila uzbuđenje povodom toga što je pesma dostupna javnosti, a sa nama je govorila o lošim komentarima koje dobija na društvenim mrežama, kao i glavnoj ulozi koju tumači u novoj sezoni serije "Pevačica".

Milica je priznala da se susreće i sa lošim komentarima, pa je otkrila kako reaguje na njih:

- Retko kada čitam komentare na Jutjubu, samo bacim pogled i uglavnom su komentari pozitivni, moram priznati, ali dobro je da ima i loših. Mora da postoji balans, jin i jang. Ne brišem komentare, jedino na mom Instagram profilu ponekad, kada je nešto baš ružno i bezobrazno. Došao si na moj profil, ne možeš da mi seješ šta god ti želiš i odmah posle toga ide blok.

Foto: Novosti

Od septembra kreće emitovanje druge sezone serije "Pevačica". U prvoj sezoni, glavnu ulogu je igrala Miličina koleginica i imenjakinja Milica Pavlović, dok u drugoj sezoni glavni ženski lik tumači upravo ona, te je sada otkrila koliko Milica i Daša zapravo liče:

- Ne razlikuje se ona puno od Milice Todorović. Daša je temperamentna, voli da opsuje po koji put, energična je. Biće jako zanimljivo. Radujem se što ću biti na malim ekranima, do sada sam glumila samo u pozorištu - rekla je Milica i naglasila da je dobila brojne komplimente od saradnika za svoju glumu.

Kompletan intervju sa Milicom, pogledajte u videu:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.