· · Komentari: 0
STRAŠNO

Nova žrtva ZVERKINOG zlostavljanja se oglasila: "Bio je agresivan i prisiljavao me da ga diram"

Javila se i četvrta žrtva Krisa Nota

1640337690_kris-not.jpg
Foto: Profimedia

Proteklih dana kao bomba u svetskim medijima, ođeknula je vest, kako su tri žene optužila legendarnog Zverku iz serije "Seks i grad" za seksualno zlostavljanje.

Pročitajte još: "UMREĆEŠ OVAKO": Popularni glumac iz filma "Sam u kući" tukao devojku, a onda pokušao da je ZADAVI

Nakon tri dame koje su ispričale kroz kakav su pakao prošle, oglasila se i četvrta. U pitanju je pevačica Lisa Džemtlajn, koja je do detalja opisala kroz kakav pakao je prošao.

- Kada smo došli ispred zgrade, pitao je da li može da uđe. Nakon što sam mu rekla da nemam čime da ga ponudim rekao je da je to okej, da samo želi da vidi gde živim - rekla je Lisa i dodala da je prilikom ulaska u stan postao sve agresivniji i bukvalno je nasrnuo na nju.

- Pokušala sam da ga zaustavim, ali nije se dao. Prisiljavao me da ga diram - kaže Lisa koja je uspela da se otrgne njegovom zverskom napadu.

Pevačica je istakla, da joj je nakon toga pretio kako ne sme nikome da kaže, kao i da će joj uništiti karijeru.

- Bojala sam se da bilo šta uradim. On je ugledan čovek, vrlo lako je mogao da mi uništi život - rekla je Lisa, koja je Krisa upoznala u restoranu 1998. godine.

Pročitajte još:  Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

- Mislim da sve zaslužujemo trenutak na sudu s gospodinom Notom - zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.