Oglas
· · Komentari: 0

O ljubavi Jelice i Miše Sretenović se i danas priča: Emocije koje su trajale do poslednjeg daha

Priča o pravoj ljubavi

1649837971_jelicas.jpg
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Jelica Sretenović jedna je od najboljih glumica naše kinematografije. Svi mogu navesti bar dve ili više njenih uloga, a najviše se publika seća Jeličinih uloga iz "Boljeg života", "Tesne kože", "Varljivog leta '68", "Policajca sa Petlovog brda", "Srećnih ljudi" i još mnogo drugih kultnih ostvarenja.

Svoj privatni život potrudila se da drži dalje od budnog oka javnosti, ali se njena ljubav sa Mišom Sretenovićem i dalje prepričava.

Pročitajte još: Jedan glumac je umalo poginuo tokom snimanja: Ovo sigurno niste znali o filmu LAJANJE NA ZVEZDE, otkrivena velika tajna (VIDEO)

Foto: ATA images

Prava ljubav ne poznaje granice ni godine, pa se Jelica sa samo devetnaest godina udala za Mišu Sretenovića, školskog druga njene tetke. NJih dvoje su se poznavali od malih nogu.

- On je dolazio po tetku da idu u školu zajedno i praktično me je gledao kako rastem. Kada su oni imali 16 godina ja sam imala pet, odnosno, kada su pošli na fakultet, ja sam bila đak prvak. Iako smo se znali od ranije, naš susret posle svih tih godina je bio ljubav na prvi pogled. Zabavljali smo se godinu dana. Miša je bio ozbiljan čovek, radio je u Skupštini grada i, normalno, izlazio po restoranima. Kad ja poželim da idem u diskoteku i on je išao sa mnom. Izludujem se, izđuskam, a on sedi i čeka i ponekad se samo prekrsti. Miša je bio sjajan - ispričala je Jelica jednom prilikom o počecima njihove ljubavi.

Pročitajte još: Bolest je ipak bila jača: Poznata glumica preminula u 46. godini

Foto: Facebook

Kada je bila na trećoj godini fakulteta, glumica je saznala da je u drugom stanju. Nosila je devojčicu Anu, krunu ljubavi između Miše i nje. Trudnoća je nije sprečila da završi fakultet i privede kraju akademske obaveze.

 - Ana se rodila u aprilu, a u maju je bio ispit iz glume sa treće godine. To je bio ozbiljan i obiman ispit. Izašla sam, naravno, da polažem i dobila devetku, onako iz porodilišta! Sve se može - prenosi "Hello" njenu simpatičnu priču.

Jedanaest godina kasnije dobili su i ćerku Olju.

Veliku ljubav prekinula je iznenadna Mišina smrt. Jelica je u 45. godini ostala udovica, kada je njen suprug preminuo usled srčanih problema.

Gluma joj je pomogla da prebrodi najteže trenutke, a njena prva uloga nakon smrti muža bila je ona u kultnom filmu Zdravka Šotre "Zona Zamfirova".

Jelica je postala i baka, a njen unuk Miloš dobio je ime po pokojnom dedi.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas