Oglas
· · Komentari: 0

Od princa Harija i Megan Markl zatraženo da napuste dom u Velikoj Britaniji: Evo koga kralj Čarls planira da useli

Odnosi između princa Harija i njegove porodice se ne smiruju

1677758579_22f5002fa11df5a9f73683e532478241c57f103b.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Britanska kraljevska porodica u poslednje vreme uvodi brojne promene. Poslednja je u vezi sa princom Harijem i Megan Markl. Od njih je zatraženo da napuste kuću na imanju Frogmor, što je njihov dom u Velikoj Britaniji.

Portparol njihove fondacije ove navode je i potvrdio:

- Možemo da potvrdimo da je od vojvode i vojvotkinje od Saseksa zatraženo da napuste svoju rezidenciju u Frogmor Kotedžu - rečeno je za Pipl.

Izjava je usledila nakon izveštaja lista The Sun da kralj Čarls III planira da preseli svog brata, princa Endrua u rezidenciju Vindzor.

Podsetimo, par se preselio u matičnu državu Megan Markl, Kaliforniju, 2020. godine nakon što su se povukli kao radni članovi kraljevske porodice.

- Vindzor je veoma posebno mesto za NJihova Kraljevska Visočanstva i oni su zahvalni što će njihova zvanična rezidencija biti na imanju - navodilo se tada u saopštenju kancelarije para.

Odnosi između Harija i Megan i ostatka kraljevske porodice ostali su zategnuti nakon objavljivanja memoara princa Harija u januaru. U intervjuu sa Tomom Bredbijem Hari se dotakao i krunisanja njegovog ova koje će se održati 6. maja:

- Mnogo toga može da se desi između sada i tada. Ali, znate, vrata su uvek otvorena. Lopta je u njihovom dvorištu . Ima mnogo toga o čemu treba razgovarati, i zaista se nadam da su voljni da sednu i razgovaraju o tome - rekao je tada Hari.

Izvor iz palate rekao je prošlog meseca za Pipl da će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa biti pozvani na krunisanje kralja Čarlsa, međutim, izvor blizak Hariju i Megan kaže da poziv tek treba da bude upućen i da nije bilo pomaka ka pomirenju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas