Oglas
· · Komentari: 0

Odmor u komšiluku: Neki od NAJMOĆNIJIH PAROVA svetskog šou biznisa šetaju ulicama Dubrovnika (FOTO)

Evo sa kime su Orlando Blum i Kejti Peri uživali na hrvatskom primorju

1692431341_profimedia-0797710582.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Kejti Peri se sa mužem Orlandom Blumom u društvu bilionera Džefa Bezosa i njegove surpuge Loren Sančez nalazi na proputovanju po Evropi. Ova poznata lica su se zajedno sa reperom Ašerom i njegovom izabranicom prošetala Dubrovnikom, sredinom ove nedelje.

Na oduševljenje mnogih prolaznika, viđeni su kako šetaju glavnom ulicom grada, nakon čega su se ukrcali nazad na luksuznu jahtu.

Kejti (38) i Blum (46) su se uskladili sa odabirom odeće- dok je ona nosila letnju haljinu bele boje, glumac je poneo belu košulju sa prslukom i šortsem, a na glavi je nosio kačket.

Foto: Profimedia

Za to vreme, glavni i odgovorni ''Amazona'' Džef Bezos (59) prošetao je u teget majici i belim pantalonama, dok se njegova verenica Lorejn Sančez (53) odlučila za usku zelenu suknju maksi dužine, uparivši je sa jednostavnom crnom majicom na bretele. Ovaj moćni par već nekoliko nedelja plovi oko Evrope, a tokom boravka u Positanu, Italiji desila se i njihova veridba, na kojoj je prisustvovalo mnogo zvanica sa A-liste, uključujući i Bila Gejtsa, Kris Džener sa Korijem Gejblom, Leonarda Di Kaprija, Tobija Megvajera i drugih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Pre nego što je zaprosio svoju dragu, sa kojom je u vezi pet godina, Džef Bezos je već bio u braku 26 godina sa Mekenzi Skot, sa kojom ima četvoro dece. Za to vreme, Sančezova deli sina i ćerku sa svojim bivšim suprugom, Patrikom Vajtselom, i takođe ima sina sa ragbi igračem Tonijem Gonzalesom.
Bezos je izdvojio 2,5 miliona dolara za njen verenički prsten, prenosi Pagesix.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas