Oglas
· · Komentari: 0

Oglasila se kraljica Kamila zbog DVOSTRUKE ZDRAVSTVENE krize u Bakingemskoj palati: Otkrila u kakvom je stanju kralj Čarls

Kraljica Kamila je prva iz porodice koja se oglasila ovim povodom

1705585965_3d9238d3802e357ab756068a32fdab259d589c39.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kraljica Kamila prokomentarisala je danas zdravstveno stanje svog supruga kralja Čarlsa III nakon što je Bakingemska palate saopštila juče da će britanski monarh uskoro otići na operaciju zbog uvećane prostate. Ona je prva sa dvora koja se oglasila u jeku zdarvstvene krize kako neki nazivaju dešavanja u kraljevskoj porodici. Vest o kralju stigla je ubrzo nakon što je Kensingtonska palata izdala saopštenje da je Kejt Midlton operisana u londnskoj bolnici.

- Dobro je, hvala vam, raduje se povratku dužnostima - rekla je kraljica Kamila danas u Škotskoj gde je obišla galeriju Aberdeen.

Kamila boravi u Dumfries House gde je kralj imao niz sastanaka i događaja planiranih za četvrtak i petak, koji su odloženi po savetu lekara. Najavljeno je da će se Čarls III brzo vratiti dužnostima.

Vilijam posetio Kejt Midlton u bolnici

Princ Vilijam posetio je danas Kejt Midlton u londonskoj bolnici gde se ona nalazi od prekjuče, i gde je bila podvrgnuta operaciji abdomena.

Vilijam je fotografisan kako odlazi u Vindzor nakon posete, zbog situacije sa njegovom suprugom odložio je sve službene obaveze i brinuće o njihovoj deci. Prestolonaslednik je viđen u automobilu od 139.000 funti, u pratnji telohranitelja.

Kejt Midlton provela je drugu noć zaredom u bolnici, princ Vilijam obustavio je službene dužnosti dok princeza boravi u londonskoj klinici, to će potrajati i za vreme njenog oporavka. Roditelji princeze od Velsa Kerol i Majkl Midlton kao i sestra Pipa i brat Džejms Midlton pomerili su sve svoje obaveze kako bi bili uz nju dok se bude oporavljala u Vindzoru.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas