Oglas
· · Komentari: 0

OGLASILA SE supruga Vila Smita prvi put nakon incidenta na dodeli Oskara: Poslala kratku poruku (FOTO)

Džejda Pinket Smit doživela je neprijatnu situaciju, gledajući dodelu, kada je naparavljena šala na račun njenog problema

1648649042_d727800f3a5a71d0a4944374aae216208154e60c.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Džejda Pinket Smit, supruga Vila Smita, našla se u centru pažnje nakon neprijatnog događaja na dodeli Oskara kada je njen suprug Vil Smit udario šamar Krisu Roku nakon što je napravio šalu na račun njenog gubitka kose.

Džejda se sada, nakon dva dana od incidenta, prvi put javno oglasila.

Pročitajte još: ISPLIVAO SNIMAK OD PRE 30 GODINA: Vil Smit zbija šale sa čovekom BEZ KOSE! (VIDEO)

U kratkoj poruci na Instagramu, glumica je napisala:

- Ovo je sezona izlečenja i tu sam za to.

Poruka može da se protmači na više načina, a Vil Smit se nakon dana od incidenta izvnio Krisu i ogranizaciji:

- Nasilje je toksično i destruktivno u svim svojim oblicima. Moje ponašanje sinoć na dodeli nagrada Akademije je bilo neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun su deo mog posla, ali šala na račun moje žene Džejde, na račun njene bolesti, nisu. Javno ti se izvinjavam, Krise. Preterao sam i pogrešio. Stidim se, moji postupci ne odaju čoveka kakav bih želeo da budem. Nema mesta za nasilje u svetu ljubavi i dobrote - napisao je Vil na Instragamu.

Vil Smit je osvojio Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu u filmu Kralj Ričard, ali je incident pomerio svetlo sa osvajanja prestižne nagrade.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas