Oglas
· · Komentari: 0

Vil Smit izašao na binu prvi put od prošlogodišnjeg šamara na dodeli Oskara: Glumac dobio nagradu

Vil Smit je obeležio dodelu Oskara prošle godine

1677750975_profimedia-0759719389.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Vil Smit bacio je u senku samu dodelu nagrada Oskar kada je udario šamar komičaru Krisu Roku. Od ovog incidenta je prošlo skoro godinu dana, a postavljalo se pitanje kako će se Vilova karijera kretati nakon tog događaja. 

On je sada dobio nagradu za svoj najnoviji film što je bio odličan razlog za njegovo prvo uživo pojavljivanje od dodele Oskara. U pitanju je Bikon nagradu na godišnjoj dodeli nagrada Afroameričkih filmskih kritičara. 

Holivudska zvezda suočila se sa široko rasprostranjenim kritikama tokom prošlogodišnje dodele Oskara kada je uleteo na binu i ošamario Krisa Roka zbog šale koju je komičar izrekao o gubitku kose njegove supruge. 

- "Emancipacija" je bio najteži film u mojoj karijeri - rekao je Vil tokom ceremonije na Beverli Hilsu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas