· · Komentari: 0
LJUBAV

"Ona je moj Bog": LJubavnu priču Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić pročitaćete u dahu (FOTO)

Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić važe za jedan od najskladnijih domaćih parova.

1613648159_Gagi-i-Branka.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / brankapujic

NJihova ljubav započela je još u studentskim danima. Zajedno su glumili u seriji "Najbolji" snimanoj 1989. godine, a tri godine kasnije su se venčali.

- Zaljubio sam se u Branku čim sam došao na Akademiju. Znao sam da će ona biti moja, ali ona tad to nije znala. Jednostavno mogu da kažem da sam pronašao Boga. Ona je moj Bog - izjavio je Gagi jednom prilikom.

Pročitajte još: Ispovest Vanje Bulića ostaviće vas BEZ DAHA: Niko se sa nama nije družio zbog TATE, a evo i zašto

NJihova ljubav je posebna, a oni važe za jedan od najskladniji parova sa domaće javne scene.

Iz njihove ljubavi rodila se ćerka Anđela koja je krenula stopama svojih roditelja i sada je jedna od popularnijih mladih glumica, a njena glumačka karijera je u usponu.

Pročitajte još: Tanja Savić otišla u Australiju, kreće odlučujuća borba: Očekuje je sudbnosni susret

U jednom intervjuu od pre nekoliko godina Branka je rekla da je imala dečka kada je upoznala Dragana. Ono što ju je privuklo kod njega, jeste njegova duhovitost i šaljivost kojima je izmamljivao osmeh na njenom licu.

Pročitajte još: LEPA BRENA usred POPLAVE! Evo kako se suočila sa dramatičnom olujom u Majamiju (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branka Pujic (@brankapujic)

Najjače Draganovo oružje su šarm i plemenitost.

NJihova priča je počela spontano, a iz druženja se rodila ljubav koja i dan danas traje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.