Oglas
· · Komentari: 0

"Ona ne staje, radi više od mene": Nikolija Jovanović o zdravlju Vesne Zmijanac

Vesna Zmijanac se nedavno susrela sa problemima sa zdravljem, a nakon što se oporavila vratila se poslu

1703069245_angellina_18122023_0119.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Mama radi više od mene, ne mogu da ispratim njen ritam, kaže Nikolija Jovanović o svojoj majci, legendarnoj folk zvezdi Vesni Zmijanac, kojoj su u martu ugrađena dva bajpasa i stent.

Mlada pevačica kaže da je Vesna neumorna i da se uveliko vratila nastupima!

- Ona ne staje, radi više od mene! Ide najbržim mogućim tempom, ne mogu da je pratim, iskrena da budem. Ali mislim da je to pokreće. Tako da, ako je ona dobro, ja sam još bolje. Svaki dan je zovem da je pitam da li je dobro - priča za Informer Nikolija i dodaje da planira duet sa majkom:

- Taj duet će sigurno biti emotivan. Trebalo bi da predstavlja neki miks mog i njenog žanra, ali još nismo našle takvu pesmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas