· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Otkriveno: Evo šta su Predrag Ejdus i Josif Tatić PILI u predstavi ŠOVINISTIČKA FARSA

Šovinistička farsa, bila je kultna predstava u kojoj su Predrag Ejdus i Josif Tatić, na humoristički način dočaravali odnos između Srba i Hrvata

1600256051_sovinisticka-farsa.jpg
Foto: YouTube printscreen /najbolje domace

Zbog popularnosti koju je imala, dobila je čak tri nastavka. Ipak, pošto smo često bili svedoci punih čaša na njihovom stolu tokom vođenja dijaloga,publika se često pitala šta su njih dvojica pili tokom izvođenja.

Pročitajte još: Bila je jedna od najboljih domaćih glumica, a danas bi proslavila svoj 59. rođendan (FOTO)

U predstavi se znalo da je Srbin koga je glumio Josif Tatić, pio špricer, dok je Predrag Ejdus kao Hrvat, pio gemišt.  U jednom od svojih poslednjih intervjua Josif Tatić je otkrio o kakvoj tečnosti se zapravo radi: - Nije bila voda. Bilo je vino. Ko bi mogao toliko vode da popije.

Josif Tatić preminuo je 8. februara 2013. godine. Predrag Ejdus preminuo je 28. septembra 2018.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.