· · Komentari: 0

Otkriveno ko će glumiti Marinu Tucaković u filmu o Džeju: "Upoznala je pevačevu dušu bolje nego iko"

Život legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog uskoro će biti pretočen u film "Nedelja"

1681132255_Untitled.jpg
Foto: ATA images

Iako se film „Nedelja“ inspirisan likom i delom jednog od naših najboljih pevača Džeja Ramadanovskog uveliko snima, producenti u najvećoj tajnosti drže lokaciju, scenario i glumačku postavu.

Jedna od glavnih uloga video-ostvarenja koje bi na jesen trebalo da ugleda svetlost dana pripala je Anici Dobri, saznaje Alo. 

Ona će tumačiti lik najvažnije osobe u pevačevoj karijeri Marine Tucaković. Budući da je upravo ona od siromašnog dečaka iz doma napravila zvezdu čija je biografija zavredela ekranizaciju, ne treba da čudi što će i njega uloga u filmu biti centralna. Zbog toga, producenti su odlučili da upravo Anici Dobri dodele tu ulogu, jer osim što je vrhunska glumica, ona je uz supruga Miću Sovtića svedočila velikom prijateljstvu i poslovnoj saradnji Marine i Džeja.

- Anica je, osim po plavoj kosi i fizičkim atributima, veoma slična Marini i po boemskom načinu života. Uz supruga sa kojim je u srećnoj bračnoj zajednici tri decenije, a koji je bio Džejov najbliži i najbolji prijatelj, upoznala je pevačevu dušu bolje nego iko i znala ono što javnost nije. Kada je dobila ponudu, dugo se lomila da li da je prihvati jer je smatrala da će joj, upravo zbog druženja s Ramadanovskim, biti teško da se izmesti iz svoje i ubaci u neku drugu ulogu - ispričao je za Alo! dobro obavešteni izvor.

Foto: Ata images

Navodno je upravo suprug uticao na Anicu da prihvati ovu poslovnu ponudu.

- Mića joj je objasnio da niko neće moći iskrenije i autentičnije da odigra ono čemu je i ona sama svedočila. Sate u kafani uz viski i kafanu, prve taktove nekih od Džejovih najvećih hitova koje je uvek među prvima čula, smatrao je, moći će verno jedino ona da donese. Nakon toga, odlučila je da uzme scenario u ruke i prihvati se nimalo lakog zadatka - ispričao je izvor.

Film o životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog koji je preminuo u nedelju, 6. decembra 2020. godine, nosiće naziv „Nedelja“ po jednoj od najlepših pesama svih vremena, a koju mu je napisala upravo Marina Tucaković.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.