Oglas
· · Komentari: 0

Otkriveno šta se dešavalo sa Futom nakon Laćine smrti: "Nije meni ovo prvi put"

Prošlo je skoro mesec dana od smrti tekstopisca Milana Radulovića Laće

1673266747_futa.png
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Od iznenadne smrti tekstopisca Milana Radulovića Laće (36) prošlo je nešto manje od mesec dana. Za Laćinu smrt koja se desila u Izraelu 13. decembra saznalo se 20. decembra, a sahranjen je sedam dana kasnije pored majke Marine Tucaković i brata Miloša, na Novom groblju u Beogradu.

Pročitajte još: Tajna filma "Montevideo": Uloga Tirketa nije bila namenjena Milošu Bikoviću

Neimenovani izvor sada otkriva šta se dešavalo s Futom Radulovićem nakon što je saznao tragičnu vest, ali i šta je rekao kada je izašao s groblja, sa sahrane svog drugog sina. "Naravno da je Futa čovek od krvi i mesa i da ga je saznanje da je ostao i bez drugog sina slomilo, ipak drži se muški, trezveno razmišlja i ne dozvoljava da apsolutno potone i digne ruke od sebe i života", rekao je izvor blizak Futi i dodao:

"Svestan je šta se desilo, ali žali zbog svega onoga lepog što je moglo da bude, a to nisu dočekali ni njegovi sinovi, Marina, a ni on. Jednom prijatelju koji je prokomentarisao da se u celoj situaciji dobro drži, Futa je kratko odgovorio: 'Nije meni ovo prvi put'.

Radulović je nedugo nakon sahrane sina rešio da se posveti muzici. "Iako su njegovi najbliži saradnici bili pomalo šokirani, Futa ih je bukvalno odmah nakon sahrane okupio, uzeo svoju gitaru i počeo da rasvirava nove melodije. Spas je našao u muzici, što nije ništa čudno, jer je poznato da je muzika tu i kada nam je teško i kada nam je lepo u životu".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas