Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Ovako je Željko Šašić reagovao, kada je čuo da je Aca Lukas otpevao njegovu pesmu

Pevač nije bio iznenađen

1648556797_zeljko.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Na svadbi sina Lazara, Aca Lukas je zajedno sa Cecom Ražnatović otpevao hit "Ko na grani jabuka", koju je folk zvezda snimila u duetu sa Željkom Šašićem.

Pročitajte još:  Poznata braća imala su tešku sudbinu: Umrli su jedni za drugim, a njihova smrt će zauvek ostati MISTERIJA

Ipak, on nije bio iznenađen time, jer kako ističe, to se ne događa prvi put:

- To im se omaklo. Nije to prvi put. Video sam to, simpatično - rekao je Željko u emisji "Premijera" i odgovorio na pitanje voditelja, kako se nosi sa time, što mu ćerku Sofiju često povezuju sa fudbalerima:

- Ja kad sam sa Sofijom pričao još kad je kretala u pubertet, rekao sam joj nadam se da ćeš to prevazići. Mada fudbaleri i sportisti su u tom nekom uzrastu zanimljivi. Ako je to baš bude zanimalo, ja ću joj nači nekog levog beka, šalio sam se naravno. Ima i drugih zanimanja - rekao je pevač i dodao da je kao jako mlad verovao u pravu ljubav:

Pročitajte još: Ceca U PRVOM REDU NA KONCERTU Marije Šerifović: Došla u opuštenom izdanju, a evo i ko je PEVAČICI PRAVIO DRUŠTVO (FOTO)

 

- Ja sam se zbog toga oženio mlad. Nisam ja neki srcelomac, jer da jesam, ne bih se mlad oženio. Ne doživljavam sebe kao mačo muškarca. Ja čujem od mlađih da može da se naše preko društvenih mreža. Ja svoje ne vodim, pa ne znam. Te neke agencije za upoznavanje, jednom sam tamo slučajno bio na nekog priredbi i ništa mi se tu nije svidelo. Znači može da vam se desi spontano, kao u filmovima - rekao je Željko u "Premijeri".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas