Oglas
· · Komentari: 0

"OVDE SAM JER GUBIM DAH NA NASTUPIMA": Bejbi Lazanja otkrio sa kojim problemom se suočava posle Evrovizije (FOTO)

Predstavnik Hrvatske, Bejbi Lazanja, osvojio je drugo mesto na ovogodišnjoj Evroviziji

1718101466_96893_lazanja_f.jpg
Foto: Jutjub printskrin/Eurovision Song Contest/TikTok/baby.lasagna3
Oglas

Bejbi Lazanja je odmah po povratku u Hrvatsku krenuo sa nastupima, a sada je otkrio sa čime se suočava.

On se uslikao u teretani i otkrio svojim pratiocima da se vratio treninzima jer u poslednje vreme gubi dah na nastupima.

- Mesto gde sam izgubio 30 kilograma. Sada sam ovde zato što sve češće gubim dah kada nastupam. U moju odbranu, ako ste videli bar jedan moj nastup, znaćete zbog čega je to tako - napisao je on.

Foto: Printscreen/ Instagram - the_baby_lasagna_

Malo ko zna kako se zapravo zove

Iako ga danas čitav svet zna kao Bejbi Lazanju, pravo ime ovog muzičara je Marko Purišić.

On je popularnost stekao kao gitarista popularne rok grupe Manntra. Ono što mnoge iznenađuje je to da je Marko veoma mlad, rođen je 1995. godine u Umagu, Hrvatskoj.

Umetničko ime koje je izabrao nema poseban značaj, ali time je muzičar istakao svoju ljubav prema ovom jelu, a takođe i sam naziv pesme kojom se predstavlja na Evroviziji 2024 ''Rim Tim Tagi Dim'' nema značenje već je autor počeo da proizvodi ovaj zvuk kako bi napravio kakav takav vokal uz ritam pesme.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas