· · Komentari: 0
KAKAV DAN

OVO SE RETKO DOGAĐA! Nakon što je izgubio venčani prsten na Indijan Velsu, Endi Marej je doživeo nešto još NEVEROVATNIJE! (FOTO)

Srećan kraj drame sa nestalim venčanim prstenom.

1633679344_pjimage--6-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ andymurray/ profimedia

Slavni teniser, Endi Marej, preživeo je pravu dramu, nakon što je izgubio venčani prsten, koji je bio zavezan za patike koje su nestale.

Pročitajte još: Endiju Mareju UKRADEN venčani prsten u toku Indijan Velsa - Za sve su KRIVE PATIKE! (FOTO)

Srećan kraj potrage

Škotska teniska zvezda ostavila ih je ispod automobila da se provetre jer su bile „vlažne, oznojene i smrdljive“. Pošto ne može da igra sa venčanim prstenom, on ima običaj da ga veže za patiku, kako bi ipak bio uz njega. 

Ali 34-godišnjak je završio na "crnoj listi" kod supruge, nakon što mu se plan osujetio kada je zaboravio da odveže prsten sa patika pre nego što ih je ostavio ispod kola da se provetre preko noći. Patike su nestale i potraga je počela. Na svom Instagram profilu zamolio je da se javi svako ko zna nešto o slučaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

U srećnom završetku za Mareja i njegov brak, patike su pronađene, a venčani prsten je i dalje pričvršćen. U razgovoru sa svojim sledbenicima na Instagramu, Marej je rekao: „Zdravo svima, nadam se da ste svi dobro. Samo sam želeo da pošaljem kratku poruku da se zahvalim na svim porukama i što ste podelili priču o patikama i venčanom prstenu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

"Morao sam danas da obavim nekoliko poziva i popričam sa obezbeđenjem u hotelu i sve ostalo. I malo ažuriranje za sve, da li verujete (njuškanje), i dalje apsolutno smrde! Ali patike su se vratile, venčani prsten se vratio i ja sam se vratio u milost."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.