Oglas
· · Komentari: 0

Pamela Anderson u istom kupaćem nakon 30 GODINA: U crvenom jednodelnom kostimu iz čuvene serije "Čuvari plaže" pokrenula LAVINU REAKCIJA (FOTO)

Fanovi su oduševljeni Pamelinom figurom u 56. godini

1682765683_profimedia-0771277463.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Kanadsko-američka glumica Pamela Anderson proslavila se ulogom Si Džej Parker u seriji "Čuvari plaže", a bila je jedna od najpoznatijih glumica 90-ih i seks simbola.

Jedna od omiljenijih holivudskih plavuša uvek je isticala svoje bujno poprsje i savršenu figuru, a javnosti je postala poznata kada se slikala za čuveni muški magazin "Plejboj" 1989. godine.

U poslednje vreme u centru je pažnje zbog snimanja dokumentarca o svom burnom životu. Udavala se pet puta, a privatni život bio joj je veoma buran.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju u istom kupaćem kostimu koji je nosila u "Čuvarima plaže" i oduševila sve pratioce. Mnogi su komentarisali da joj stoji podjednako dobro kao i pre tri decenije.

Pamela je otkrila da još uvek poseduje originalni kupaći kostim iz pomenute serije koja se snimala od 1989. do 1999. godine:

- Obučem ga ponekad kada s prijateljma idem na neke zabave pa glumim da ih spasavam. I dalje mi stoji, ali ovi koje sam ja dizajnirala mi bolje pristaju - ispričala je Pamela kroz smeh.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas