Oglas
· · Komentari: 0
PROMENA

"Vrati nam Rikija Martina": Pevač objavio sliku na kojoj je neprepoznatljiv i time izazvao lavinu komentara (FOTO)

Popularni pevač objavio je fotografiju na društvenoj mreži Instagram i time izazvao lavinu komentara.

1611475163_ggggg.png
Foto: Printskrin / instagram / ricky_martin Verified
Oglas

Slavni pop pevač Riki Martin objavio je selfi na kom mu se vidi pola lica, ali to je bilo dovoljno da njegovi pratioci primente drastičnu promenu.

Pročitajte još: "DOBRO DOŠLA NA SVET, SOFIJA": Marina Ćosić pokazala ćerku! (FOTO)

On je bradu ofarbao u plavu boju, i time mnoge nagnao da misle da je osedeo. Naime, pevač je izblajhao bradu, a ispod slike je napisao:

- Kada ti je dosadno, izblajhaj se - napisao je ispod slike, a komentari su posle toga počeli samo da se nižu.

Pročitajte još: Za samo tri nedelje umrlo mu je dvoje dece: Leri Kinga nije mogao da se pomiri sa gubitkom sina i ćerke

Sudeći po komentarima pratilaca, ovo nije bio dobar potez, jer oni nisu oduševljeni ovo promenom. Ispod slike ostavljali su razne komentare poput: 

- Deda Mraze, da li si ti? - Ne dopada mi se. - Plavuše se više zabavljaju. - Vrati nam Rikija Martina - bili su samo neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas