· · Komentari: 0

Pobednica Evrovizije PROMENILA IZGLED! Pogledajte kako danas izgleda KONČITA, mnogi je NE BI PREPOZNALI(FOTO)

Jedan od ubedljivo najupečatljivijih nastupa na Evroviziji imala je Končita Vurst

1651929899_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub

Sitno odbrojavamo do ovogodišnje Evrovizije i polako se izdvajaju favoriti za pobedu, a mi smo se podsetili neverovatne pobede od pre 8 godina, kada je Končita Vurst stala na scenu i uzburkla celu Evropu. Rušeću tabue i predrasude ona je odnela pobedu pesmom "Rise Like a Phoenix".

Tomas Tom Nojvirt, poznatiji kao Končita, nakon pobede na Evrovoziji 2014. godine nastavlja da se bavi muzikikom.

Pročitajte još: Modni kritičari UŽASNUTI! 10 NAJGORE OBUČENIH zvezda na Met Gali 2022 (FOTO)

Iako su joj predviđali uspešni internacionalnu karijeru nakon pobede, ona je ostala fokusirana samo na rodnu Austriju i nije širila muzički uticaj, kao što su svi mislili da će se dogoditi.

Pored muzičkih saradnji koje je imala nakon pobede na takmičenju, usledile su i mnoge modne ponude. Nosila je modele Žan Pol Gotjea, ali i Karla Lagerfelda. Takođe, napisala je knjigu i pozajmila glas animiranom junaku u filmu "Pingvini sa Madagaskara".

Končita, koja se oduvek osećala kao žena zarobljena u telu muškarca, prošle godine je ipak rešila da odustane od imidža dugokose žene sa gustom bradom i ponovo uskoči u svoju mušku kožu.

Austrijski pevač sada se ređe šminka, ima kratku kosu i bradu i teško da biste naslutili da se u njemu krije lik nekadašnje evrovizijske pobednice. No, po potrebi Tomas se i dalje šminka i oblači izazovne krpice.

Pročitajte još: Slavni dizajner napravio pometnju na MET GALI, zamenili ga sa popularnim glumcem (FOTO)

Mnogi evropski mediji su nakon njegove pobede prenosili da je njegov imidž transvestita zapravo bio čist marketing, a spekulisalo se i da iza svega toga stoji velika suma novca koju je dobio da se tako predstavi u javnosti.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.