Oglas
· · Komentari: 0

Pobednici Evrovizije zajedno: Grupa Abba nakon 40 godina ponovo na okupu

Pobednici Evrovizije nakon 40 godina ponovo se okupili

1653638019_aba.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Grupa Abba, ponovo se okupila u Londonu na premijeri njihovog spektakla "Voyage", a njihov susret bio je veoma zanimljiv, jer u ovom četvoročlanom sastavu, nismo imali prilike da ih vidimo još od davne 1982. godine.

Pročitajte još: Heorhina Rodrigez prvi put u javnosti nakon gubitka deteta: Ronaldova devojka na crvenom tepihu u Kanu (FOTO)

Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Faltskog i Anni-Frid Lyngstad, poslednji put su viđeni u  Velikoj Britaniji 1982. emisiji u "The Late Late Breakfast", voditelja Noela Edmondsa, pišu strani mediji.

NJihova turneja počinje danas i završava se u oktobru.  Zamišljena je tako što će biti prikazan virtualni koncert nastupa Abbatara, odnosno holograma članova grupe koji izvode pesme uživo s deseteročlanim bendom.

U izjavama na crvenom tepihu ispred specijalno za njih izgrađene ABBA Arene u Olimpijskom parku kraljice Elizabete u istočnom Londonu, Faltskog je rekla kako je magično videti sve te engleske fanove, a Lyngstad je izjavila da se najviše raduje izvođenju hita Mamma Mia.

Kako su izjavili, uživali su radeći na ovom projektu, jer dugo nisu bili na okupu i svirali zajeno, a Veliku Britaniju su izabrali jer je zemlja koja poseduje infrastrukturu za ovako velike događaje.

Pročitajte još: Dženifer Aniston bila poslednji gost Elen Dedženeris, pa se osvrnula na razvod od Breda Pita

Grupa ABBA, planetarno je postala poznata, nakon pobede na Evroviziji davne 1974. godine sa pesmo " Waterloo",  koja je i dan danas jedan od velikih hitova, a od tada je prodala više od 400 miliona albuma i singlica. Popularni četverac se razišao 1982.godine, nakon poslednjeg zajedničkog nastupa.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas