· · Komentari: 0

PONAVLJALA JE RAZRED I BILA IZBAČENA IZ IZNAJMLJENOG STANA: Srpska glumica priznala- ''mislili su da od mene nema ništa''

Katarina Radivojević oduvek je intrigirala javnost

1675157502_ATA-Katarina-Radivojevic.png
Foto: ATA

Glumica Katarina Radivojević rođena je u Beogradu 29. marta 1979. godine, a osim za glumu, u detinjstvu je pokazivala interesovanje i za gimnastiku i balet. Osnovnu školu završila je u Batajnici, gde je živela sa roditeljima i sestrom, nakon čega je upisala Dvanaestu beogradsku gimnaziju.

Bila je primeran đak do trećeg razreda, a onda je pala razred i morala da ga ponavlja. Nakon toga, promenila je školu. Glumu na Fakultetu dramskih umetnosti upisala je iz drugog puta.

" Mnogo više cenim svaki uspeh koji dolazi. Ja nisam upisala akademiju iz prvog puta, već iz drugog. Ponavljala sam i razred i svi su mislili da od mene nema ništa. Nisam baš neki najuzorniji student, ali sam bila odličan đak", rekla je jednom prilikom u emisiji "Ja to tako" glumica, koja je diplomirala nakon 10 godina studiranja.

Foto: ATA

Kako su mediji prenosili, Katarina je ranije pričala da je često spavala na fakultetu i tako dočekivala ispite, a jedna od najboljih prijateljica tada joj je postala, i do danas ostala, koleginica sa klase - glumica Marija Vicković. NJih dve su jedno vreme tokom studija živele zajedno u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu, iz kog su, kako se pisalo, izbačene kada se Katarina pobunila zbog visoke kirije.

Preselile su se u drugi stan, a Katarina je već na fakultetu počela da dobija angažmane u raznim projektima, zbog čega se studiranje odužilo. Jedna od njenih najvećih i najpoznatijih uloga je lik Zone Zamfirove u istoimenom filmu iz 2002. godine. U jednom trenutku, glumica je odlučila da sreću okuša na američkom tržištu, pa se preselila u Los Anđeles.

" Neke stvari koje sam uradila, kao što je zamrzavanje jajnih ćelija, a onda i to što sam javno pričala o tome, ne bi bile moguće da nije bilo feministkinja koje su se izborile za ženska prava. Sreća moja da živim danas, pa ne moram da pristajem na kompromise i pravim dete samo zato što moj biološki časovnik otkucava. Danas imamo šansu da to otkucavanje zaustavimo, da sačuvamo jajne ćelije i da, kad pronađemo pravu osobu, imamo dete s njom. Proceduru radim u Beogradu, kod doktora LJubića. Svemu pristupamo potpuno holistički, ne želim da uzimam hormone već da zamrzavam jednu po jednu ćeliju. Srećna sam zbog toga i to je još jedan od razloga zašto, pored snimanja, dolazim u Srbiju. Svaki mesec proveden u Beogradu znači po jednu zaleđenu ćeliju, što je prelepo, a više ni baba ne može da mi govori kako mi lete godine. Vrlo sam ponosna na taj svoj potez, to je, pored odlaska u Ameriku, jedna od mojih najpametnijih odluka", ispričala je Katarina 2017. godine za magazin "Gloria".

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.