Oglas
· · Komentari: 0

Poslednja ŽELJA Mike Antića: Predosetio je kraj, pa je poslao ceduljicu na kojoj je sve pisalo (FOTO)

Pesnik je porodici dao detaljna uputstva

1662105218_mika-antic.png
Foto: Printscreen/ YouTube - rakovac1
Oglas

Mika Antić je bolovao od raka vilice. To je bila duga i teška bolest koja je na kraju pobedila, a oduzela mu je ono najdraže. Morali su da mu odseku deo jezika, što mu je veoma teško palo jer više nije mogao da priča i recituje.

Napustio nas je pre 36 godina. On je predosetio da mu se kraj bliži, pa je tako poslao pismo gde je detaljno objasnio kako želi da njegova sahrana izgleda. Nije hteo da bilo ko drži govor, već je zahtevao da se izrecituje "Besmrtna pesma".

 

Pročitajte još: Ona je bila SIMBOL lepote u Jugoslaviji, a TITO ju je obožavao: Ovo je žena koja je svojim talentima ostavljala bez daha (FOTO)

Ceduljica sa željama je stigla na adresu njegove komšinice Dude u noći kada je on umro. Na njoj je njegovim rukopisom pisalo: 

"Kad me budu iznosili, neka pročitaju ‘Besmrtnu pesmu’. A kad me pokopaju, neka Janika Balaž ili Tugomir odsvira "Pirav manga korkoro". Niko ne sme da mi drži govor", napisao je čuveni pesnik.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas