Oglas
· · Komentari: 0

Postaje ozbiljno između Jovane LJubisavljević i Bogdana Srejovića: ''Čas je počeo'', emotivna slika govori sve (FOTO)

Cecin bivši otišao korak dalje

1681972816_Collage-Maker-20-Apr-2023-08-31-AM-2730-sREJOVIC-mISICA-NALSOV.jpg
Foto: ATA
Oglas

Nedavno su obelodanili da uživaju u svojoj vezi, fotografijom na Instagramu. A sada se čini, da su stvari podigli na viši nivo. Naime, Bogdan je objavio fotografiju gde Jovana njegovoj ćerki Iskri pomaže da uči. 

- Čas je počeo, napisao je Srejović uz srca i zvezde padalice, pokazaviši time koliko je ponosan i srećan što se njegova mezimica dobro slaže sa njegovom novom devojkom.

Foto: Instagram printscreen/ bogdansrejovic

Inače, poznato je da je Misica tokom svog boravka u ''Zadruzi'' bila u vezi sa Stefanom Karićem, kod koga se i preselila nakon toga. Međutim, umesto veridbe, oni su naprasno raskinuli. Javnošću se uveliko pronela priča da je Jovana Karića zamenila Cecinim bivšim, Bogdanom, ali oni sve do nedavno ove navode nisu potvrđivali.

Sada kada je sve jasno kao dan, pa je veza u fazi kada je Bogdan Jovanu upoznao sa ćerkom, prisetićemo se reči Osmana Karića, oca njenog prethodnog partnera, koji je na sve sumnjao i ranije:

- Divan su par. U tome je stvar. Sad hejteri znate informaciju iz prve ruke. Poslednje veče kad Stefan reče da je kraj. Sedeli su u separeu, u ćošku je kutak, a Cecin bivši preko puta. Gledali se i smešili, flertovali, pa su i grešili. To veče se na Instagramu zapratili, bilo im je lepo, ni račun nisu platili. Stefan plaća... Da nije njega, ne bi imali ni gaća. Stefana su hejteri optužili, za to vreme njih se dvoje u tajnosti družili. Stefan jedva osta živ, sada znate da on nije ništa kriv. Mačak imaš lepu macu, lepe zube, konjsku facu. Izvini, po čemu si poznat? Izvini, nisam te prepoznao, Cecin bivši kažeš, aha - napisao je Osman jednom prilikom na Instagramu, a ova njegova objava se, nakon njenog priznanja da je u vezi sa Bogdanom, ponovo deli na društvenim mrežama, oštar je bio Osman.

Inače, nekadašnja učesnica "Zadruge" nedavno je potvrdila da je u vezi sa Bogdanom:

- Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je, ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas - rekla je Jovana LJubisavljević kroz osmeh.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas