Oglas
· · Komentari: 0

"Postala sam kost i koža": Džejla Ramović tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" smršala čak 9 kilograma - "Bila sam buca"

Lepa pevačica priznaje da joj je hrana veliki porok

1692266229_story_party_31052023_0483.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Kada se pojavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", Džejla je zasenila publiku i žiri svojom lepotom, harizmom i talentom. Odnela je pobedu u ovom takmičenju 2019. godine, a pored pevanja završila je srednju školu i upisala fakultet u Barseloni.

Tokom takmičenja smršala je čak devet kilograma, ali priznaje da joj je hrana porok:

"Hrana mi je najslabija tačka (smeh). Da ispričam jednu stvar koju niko nije znao. Tokom takmičenja sam imala 63 kilograma i bila sam buca, a po završetku 'Zvezda Granda' sam spala na samo 54. Bila sam kost i koža (smeh). Obožavam da jedem pastu, picu, ma sve što ne valja ja jedem", otkrila je za "Grand".

Gradi karijeru bez skandala, važi za smernu i kulturnu devojku, ali svesna je da ne može svima da se dopadne:

"U Goraždu kruže priče o svima i o svemu svakodnevno, i u svakom trenutku se nešto priča, jer je to mali grad i svi se međusobno znamo. Šta se tačno o meni priča ne znam, ali kad god mi neko priđe da mi ispriča nešto ja kažem da me zaobiđe. Naravno da ne mogu svakome da se sviđam i to je nemoguće", priča Džejla.

Priznala je i šta bi volela da promeni kod sebe:

"Sebi najčešće zameram što sam jako tvrdgolava i brzopleta, najčešće u privatnom životu. Tu nekako stalno pravim greške jer u trenutku ne razmišljam glavom. U poslu sam skroz drugačija, dosta razmišljam pre nego što donesem odluku", objasnila je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas