· · Komentari: 0

"Postala sam medijski džak za UDARANJE": Marija Šerifović se oglasila povodom spekulacija o vezi sa Jovanom Pajić

Pevačicu su jako pogodile priče o njoj i koleginici

1668435318_Foto-Ataimages.rs-Marija-Serifovic.jpg
Foto: Ataimages.rs

Mariju Šerifović je odlučila da se oglasi povodom navoda medija da je u emotivnoj vezi sa koleginicom Jovanom Pajić. NJih dve su veoma bliske, a navodi da su zajedno nakon što se Jovana razvela su ih jako pogodile. Jovana se na svom Instagram profilu oglasila sa veoma oštrom porukom, a isto je uradila i Marija.

Pročitajte još: Kad hoće da zavodi: Seka Aleksić doživela peh na nastupu (VIDEO)

Smatra da neki misle da ona nema dušu i osećanja u da služi za napade i klevete.

"Zapravo mi se čini da postoje dve Marije Šerifović. Jedna prava, u mojoj koži i sa mojim glasom i karakterom, i druga, samo spolja slična, koja sa tom pravom nema nikakve veze. Ona služi za napade, klevete i neumorno tračarenje na njen račun. Ta druga, lažna 'Marija Šerifović' nije predviđena da ima dušu i osećanja, jer je ona postala medijski džak za udaranje. Pa kako ko stigne da je oplete i lupi što jače i brutalnije, po mogućstvu do pojasa", poručila je pevačica putem Instagrama i dodala:

"Tako živimo uporedo, ja i moja dvojnica, pod istim imenom i sličnim, a tako različitim, načinom postojanja."

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.