· · Komentari: 0

Jovana Pajić stavila TAČKU na navode medija da je u vezi sa Marijom Šerifović: "Kad se razvedeš onda si ničiji, pa svako može da lepi etikete"

Pevačica oštro odgovorila na priču da je u vezi sa Marijom

1668258532_Foto-Printscreen-Instagram-jovana___pajic1.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - jovana___pajic

Jovana Pajić se nedavno razvela, posle desetogodišnjeg braka. Ona i Sale Tropiko imaju dve ćerke zbog kojih su ostali u dobrim odnosima i jako se lepo slažu. 

- Najnormalnijim. U najnormalnijim smo odnosima i zbog dece, i kao prijatelji. Sveukupno. Hvala vam! - rekao je Sale jednom prilikom.

Pročitajte još: Sale Tropiko otkrio u kakvim je odnosima sa Jovanom Pajić: "To je, ipak, moja bivša žena"

Foto: Printscreen/ Instagram - jovana___pajic

U nekim medijima se pisalo o navodnom emotivnoj vezi između Marije Šerifović i Jovane Pajić. NJih dve su veoma bliske i druže se godinama, pa je Jovana burno reagovala na ove neistine.

"Nikad nikome na pamet nije palo da nas stavlja u ovaj kontekst više od jednu deceniju, a valjda kad se razvedeš onda si ničiji, pa svako može da se češe i lepi etikete kako mu dune. Šta sam sve čula o sebi poslednjih godinu dana, ovo mu dođe kao limunada. Nismo u vezi, ali priznajem, bila bi to ludilo senzacija! Marija, predlažem da me ili pozoveš na dejt konačno ili da prestanemo da se družimo, šta misliš?", glasila je Jovanina poruka.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.