Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

Potresna ispovest Tanje Savić: Plašila sam se da će to da mi uradi, očajna sam!

Pako u životu poznate pevačice se nastavlja

1597305050_tanja.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Happy
Oglas

Tanja Savić prvi put javno je progovorila o čitavoj situaciji u kojoj se našla zbog dece. Pevačica nije mogla da zaustavi suze gostujući u jednoj emisiji na televiziji.

Pročitajte još: ZA SRBE SPECIJALNA PONUDA! U ovom hotelu deca borave BESPLATNO, a dobija se i POSEBAN POPUST (FOTO)

Pročitajte još:  Tanja Savić se razvodi nakon 11 godina braka: Neću više da ćutim, blokirali su mi pozive!

Ispričala je šta joj se događalo tokom braka, ali i na koji način je njen suprug odveo decu u Australiju: - Došlo je do toga tako što je došlo do svađa. Postojao je dogovor da deca budu malo kod njega, malo kod mene. To mi je bilo jako čudno, osetila sam da se sprema nešto. Imam mnogo toga da kažem, ali zbog sebe ne želim da iznosim sve u javnost. Mnogo puta sam ga pokrivala misleći da će se vratiti sa decom, ali to nije ispunjeno. Smatram da treba da mi se pomogne, nikada nisam otimala decu, nikada to ne bih uradila, samo bi čovek bez srca. Deci pravi veliko zlo, to su mala deca od 8 i 10 godina, ja vidim koliko sam im ja potrebna.

Ne mogu da kažu ono što misle, uvek je tu neko ko sluša, razumite me da mi teško pada što ne mogu da se čujem sa njima. Sada su u periodu gde mogu budu podređeni manipulaciji 

Nekoliko dana nije uspela da čuje decu, jer su joj blokirali pozive, a kada je došla do njih konačno, nisu smeni ni da joj se nasmeju:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kroz šljivike i livade...🍀 #mojeselo # tanjasavic #ljubav #sreca #radost

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

Nekoliko dana nije uspela da čuje decu, jer su joj blokirali pozive, a kada je došla do njih konačno, nisu smeni ni da joj se nasmeju:

Pročitajte još: Tanja Savić objavila EMOTIVAN snimak sinova (VIDEO)

- Srce mi je na mestu jer sam se danas čula sa njima, vidim da oni kriju, ne smeju da puste osmeh, jer ko zna šta taj otac priča o meni. Ne smem puno da pričam, sudski postupak je pokrenut. Ja sam donosila novac u kuću, živeli smo na kiriji, plaćala sam stan jer nije želeo da se bilo šta kupi u Srbiji. Prema deci je fenomenalan, ali je posesivan, ne voli da ja posvetim pažnju svojoj deci. Nikada ništa ružno nisam rekla, 11 godina sam u braku sa Dušanom, čekala sam do ivice... Želim da prvo naše vlasti srede sve, ja želim što pre da vidim svoju decu. Mene pitaju kako 11 godina trpim, a ja samo želim dobro. Veliki je greh kada nekog voliš, daš srce i neko ti to uradi. Budite pametne žene, ne odustajte-  zaključila je Savićeva u emisiji "Glamur".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas