Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

POZNATA VODITELJKA nakon golišave slike DžENIFER LOPEZ okačila svoju i sve ŽENE JOJ SE DIVE NA HRABROSTI (FOTO)

Voditeljka je prokomentarisala izgled dve poznate pevačice.

1606475547_pjimage--2-.jpg
Foto: Printskrin / instagram / jlo / ulrikajonssonofficial
Oglas

Snimak nagle Džej Lo na društvenim mrežama izazvao je burne reakcije. Dok jedni odobravaju, drugi joj daju negativne komentare. U drugu grupu spada i popularna voditeljka Ulrika Džonson, koja je uz svoju sliku poručila Dženifer Aniston i Dženifer Lopez da su toksične i da svojim objavama izazivaju buru odobravanja.

Voditeljka navodi kako je zamalo zaplakala kada je videla slike Dženifer Aniston koja ima 51 godinu u izdanju gde džogira.

Za nju kaže kako je samo dve godine mlađa od nje, a izgleda bolje nego ona sa 27 godina. Telo joj izgleda mišićavo, ženstveno, nema viška kože ni celulita. Lice joj je i dalje mladoliko i zategnuto.

Pročitajte još: MILION fanova odlepilo, a on nikada bolji FRAJER! Da li prepoznajete ovog SPORTISTU?

Sledeća na udaru bila je popularna pevačica Dženifer Lopez, koja je pre dva dana objavila snimak nagog tela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 Džej Lo ima 51 godinu i snimila se gola. Telo joj je savršeno izvajano. Naravno da sam svesna da one imaju najbolje trenere, nutricioniste, kuvare, šminkere. Da i ja imam sve kao i one, ne biste me ovakvu gledali na mom instagramu, bila bi dosta lepša.

Pročitajte još: KONTROVEZNO: Bogataš došao na venčanje sa ŠEST TRUDNICA i sve nose NJEGOVU DECU! (FOTO)

Poznata voditeljka kaže kako je majka dve ćerke i da su one nedovoljno svesne fotošopiranosti na društvenim mrežama. Ursula kaže da ovakve objave mogu mnogo da naruše samopouzdanje mladim ženama.

Svako se meri sa svojom generacijom, kao što se njene ćerke mera sa svojim vršnjakinjama, tako i ona sa svojim godištem.

Pročitajte još: NAJPOTRESNIJI TRENUTAK NA SAHRANI BOJANA ZLATANOVIĆA: Sin (6) izustio jednu rečenicu, jauci majke paraju nebo (FOTO/VIDEO)

Voditeljka navodi da je decenijama provela pred kamerama pod teškom šminkom i dosta joj je toga. Pratioci su joj zahvalni zbog iskrenosti.

Svi treba da budemo najbolja verzija sebe i toga treba da budemo svesni. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas