Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Nikad nije kasno: POZNATE LIČNOSTI koje su se ostvarile kao majke tek u PETOJ DECENIJI života (FOTO)

Žene koje nisu gubile nadu

1658583205_Foto-Profimedia.-Printscreen-Instagram-celinedion.jpg
Foto: Profimedia, Printscreen/ Instagram - celinedion
Oglas

Mnoge pripadnice lepšeg pola imaju problem da ostanu u drugom stanju. Kada dođu u određene godine, a ne ostvare se kao majke, mogu biti veoma nezadovoljne i nesrećne. Doktori im pričaju da je trudnoća rizična, a one sve više gube nadu da će ipak dobiti dete.

Pročitajte još: Sofija Milošević oduševila javnost svojim stajlingom: Majka dvoje dece izgleda kao devojčica (FOTO)

Međutim, postoje žene koje su se ostvarile kao majke veoma kasno, a sve je prošlo u najboljem redu. Ovo su poznate ličnosti kod kojih je to bio slučaj.

Selin Dion

Nakon višestrukih neuspelih pokušaja vantelesne oplodnje, Selin Dion porodila se sa 42 godine. Rodila je blizance. Ona je priznala da se oduvek borila sa blodnošću, te potražila pomoć stručnjaka. Selin Dion je najstarijeg sina dobila u ranim tridesetim.

Nikol Kidman

Nikol Kidman prvi put se ostvarila kao majka u 41. godini života, nakon mnogo bezuspešnih pokušaja. Posle toga, glumica je imala želju da se još jednom ostvari kao majka, ali nije joj uspelo. Na kraju se odlučila za surogat majku, te je na taj način dobila još jednu ćerku. Nikol Kikdam je u svojoj 24. godini doživela pobačaj. U tom trenutku bila je u braku sa Tomom Kruzom.

Pročitajte još: Maša Terzić donela na svet predivnog dečaka: Dobio je neobično IME koje ima jaku simboliku i označava pobednika (FOTO)

Meril Strip 

Slavna oskarovka rodila je u 42. godini, te se po četvrti put ostvarila kao majka.

Eva Longorija

Glumica je u 43. godini postala mama kada je 2018. godine na svet donela dečaka Santijaga Enrikea.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas