Oglas
· · Komentari: 0

Poznati glumac NAKON NESREĆE prvi put u javnosti: Okružen porodicom i prijateljima zahvalan što je PREŽIVEO (FOTO)

Džeremi Rener potpuno se oporavio od nesreće zbog koje je umalo izgubio glavu

1681285856_Glumac-naslovna.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Holivudski glumac (52), izveštavao je obožavatelje o toku svog oporavka od povreda zadobijenih tokom užasne nesreće sa početka ove godine. Oporavak je bio dug ali  učinkovit, jer je izgleda Džeremi potpuno stao na noge, pa je ovog vikenda prisustvovao jednom događaju sa svojom porodicom. On se tom prilikom kretao uz pomoć štapa, ali je bilo vidno poboljšanje njegovog stanja.

Rener je nedavno postavio fotografiju, na kojoj on i njegova porodica uživaju u danu u zabavnom parku, uz natpis:

''Veliki Petak, napravio magiju na planini sa nekima od moje neverovatne porodice!''


Mnogi fanovi bili su srećni što ga vide na nogama, pa u komentarima nisu krili oduševljenje:

- Drago mi je da te vidimo kako šetaš i zabavljaš se.
- Već na nogama, to je pravi heroj, napisao je drugi fan.

Pre samo par dana, Rener je govorio o svojoj skoro pa fatalnoj nesreći u intervjuu, pa je čak izjavio da je napisao svoje oproštajno pismo porodici koristići telefon, dok je bio u kritičnom stanju.

Da podsetimo, Džeremi Rener je pretpeo teške povrede prilikom čišćenja snega na svom imanju u Nevadi, 1. januara. Srećom, odmah mu je u pomoć pritrčao komšija koji je lekar. Glumac Marvelovih "Osvetnika'' pokušavao je da mašinom za čišćenje snega očisti prilaz do svoje kuće na jezeru Taho, kada je došlo do nezgode.On je od tada bio na jedinici intenzivne nege u kritičnom stanju.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas