Oglas
· · Komentari: 0
SEĆANJA

NJegov put ka zvezdama prekinula je tragedija: 13 godina od smrti Tošeta Proeskog (FOTO)

Danas se navršava tačno 13 godine od tragične smrti Tošeta Proeskog, pevača kojeg je na putu ka osvajanju estradnog vrha prekinula saobraćajna nesreća u kojoj je izgubio život

1602768275_tose.jpg
Foto: YouTube printscreen / stevopopovic
Oglas

Todor Toše Proeski rođen je 25. januara 1981. godine u Prilepu, a 26 godina kasnije tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj, 16. oktobra 2007. Diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Skoplju, a bio je uvaženi muzičar i omiljena ličnost širom Balkana.

Pročitajte još: Sin Bore Drljače opisao POSLEDNJE TRENUTKE svog oca: Želeo je nešto da mi kaže i počeo je ođednom da se guši

Toše Proeski iza sebe je ostavio veliki broj pesama koje i dan danas žive, zahvaljući njima glas Balkanskog anđela i dalje se čuje i ne dozvoljava da padne u zaborav. Sjajan pevač i još bolji čovek, čiji je put ka zvezdama prekinut prerano, ostavio je dubok trag kako na domaćoj javnoj sceni, tako i u svetu.  Mnogi sa nevericom i dalje govore o njegovoj smrti, a neutešni roditelji i dalje očekuju da će se njihov sin, svakoga trenutka vratiti sa puta.

Pored pesama, Toše Proeski ostao je upamćen po predivnom osmehu i plemenitoj duši. Pomagao je svima onima kojima je pomoć bila neophodna, voleo je svoju porodicu, prijatelje, kolege.

Uživao je u druženju sa mališanima, bio je spreman do dostigne sam vrh u svojoj muzičkoj karijeri, a onda je jedan trenutak i nepažnja vozača, srušila sve snove i ugasila jedan mladi život. Uspomena na Tošeta ne bledi, a njegova zvezda već 12 godina sija na nebu.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas