Oglas
· · Komentari: 0

Predstavnik Francuske na Evroviziji prekinuo sa pevanjem: "Želim da pevam u miru"

Predstavnik Francuske na ovogodišnjoj "Evroviziji", Sliman, prekinuo je da peva na poslednjoj probi pred večerašnje finale takmičenja.

1715453144_profimedia-0871650509.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Sliman je odlučio da, usred pesme, pošalje važnu poruku na takmičenju, a snimci sa uveliko šire na društvenim mrežama.

- Želim da kažem nešto. Izvinjavam se što ne pričam engleski jezik dobro... Kada sam bio dete maštao sam o muzici, maštao sam o ovom snu, da pevam u miru - kazao je on.

- Svaki umetnik ovde želi da peva o ljubavi i miru. Mi moramo biti ujedinjeni kroz muziku, da, ali sa ljubavlju prema miru! Hvala vam, puno! - dodao je Sliman, u jeku priča o kontroverznom učešću Izraela na ovogodišnjoj "Evroviziji".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wiwibloggs (@wiwibloggs)

EBU, organizator takmičenja, se nije oglasio povodom ovog poteza Francuza, dok je dobro poznato da se takmičenje uzdržava od bilo kakvih političkih poruka.

(Blic)

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas