Oglas
· · Komentari: 0

Preminuo poznati REŽISER: Tužne vesti potvrdila porodica

Režiser Terens Dejvis preminuo je u 77. godini

1696763931_387649416_721667670005456_1776810150168313556_n.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Britanski režiser Terens Dejvis preminuo je danas u 77. godini života, piše "Daily Mail". Vest o njegovoj smrti potvrđena je i na njegovom Instagramu.

NJegova porodica napisala je da jeTerens Dejvis preminuo mirno kod kuće nakon kratke bolesti. Poznat je po ostvarenjima "The House of Mirth", "Distant Voices", "Still Lives", "The Long Day Closes" i brojnim drugim. 

Terens Dejvis je rođen u Kensingtonu, 10. novembra 1945. kao najmlađe od desetoro dece stogih roditelja iz radničke klase, koji su decu vaspitavali kao katolike. Iako ga je njegova duboko religiozna majka vaspitala kao katolika, u uzrastu od dvadeset dve godine odbacio je religiju i smatrao se ateistom.

 

Nakon što je napustio školu sa šesnaest godina, Dejvis je deset godina radio kao službenik u kancelariji kao nekvalifikovani računovođa, pre nego što je napustio Liverpul da bi pohađao Dramsku školu u Koventriju.

Na studijama je napisao je scenario za ono što je postalo njegov prvi autobiografski kratki film, a ostalo je istorija.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas