Oglas
· · Komentari: 0

PREMINUO SUPRUG NIKOLINE PIŠEK: Imao je samo 44. godine, voditeljka nema od bola

Tragična vest da je preminuo Vidoje Ristović zatekla je srpsku javnost

1652003849_pjimage---2022-05-08T115709.962.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Srpski istoričar umetnosti umro je noćas posle ponoći, a hrvatska voditeljka je potvrdila ovu informaciju.

Hitna pomoć je tokom prethodne večeri konstatovala smrt. Nikolina Pišek potvrdila je ovu informaciju za Nova.rs, ali nije imala snage da kaže bilo šta više na tu temu.

Ristović je srpski istoričar umetnosti i suprug hrvatske voditeljke i glumice Nikoline Pišek.

Pročitajte još: "Došle su na naplatu hemoterapije, zračenja i operacije": Dejan Pantelić se povlači sa malih ekrana

Rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu.

Iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju.

Porodica Ristović živeo je i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. Vidoje Ristović je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umetnosti. Potiče iz bogate porodice.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas