Oglas
· · Komentari: 0

"PRIMIO SAM GA SA POSEBNOM RADOŠĆU": Nikola Rokvić došao kod patrijarha Porfirija po blagoslov posle hodočašća (FOTO)

Pevač Nikola Rokvić je u pratnji supruge Bojane i ćerke Angeline otišao kod patrijarha po blagoslov

1716973272_Foto-Z.-Knezevic-D.-Milovanovic-Ataimages.rs-A.A.jpg
Foto: Z. Knežević, D. Milovanović, Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Nakon mesec dana hodočašća, gde je pešačio od Beograda do ostrva Egine i na tom putu sakupljao novac koji je poklonio u humanitarne svrhe, Nikola Rokvić se vratio u Srbiju.

Juče je, ovim povodom, patrijarh srpski Porfirije u zgradi Patrijaršije primio Nikolu i njegovu suprugu Bojanu, koji su došli da od prvojerarha SPC uzmu blagoslov i prenesu utiske sa hodočašća.

- Sa posebnom radošću primio sam danas u Patrijaršiji srpskoj našeg divnog i dobrog brata u Hristu Nikolu Rokvića, koji je u pratnji supruge Bojane, ćerke Angeline i najbližih saradnika, odmah po povratku u Beograd sa velikog i blagoslovenog hodočašća u manastir Svetog Nektarija na Egini, došao da uzme blagoslov i prenese utiske sa puta. Mnogo sam srećan da u našem narodu postoje pojedinci poput Nikole, koji svojim životom svedoče besmrtne jevanđelske vrednosti. Neka mu Vaskrsli Hristos podari, molitvama Svetog Nektarija Eginskog, svaki blagoslov, kako bi i dalje nastavio da sa svojom Fondacijom “Porodica” pomaže svima kojima je pomoć neophodna. Crkva će uvek propovedati čovekoljublje i podražavati pregaoce koji su kao Nikola i njegova porodica, spremni da pretvaraju u besmrtna dela. Zato je naša molitva da svagda i svi neumorno tvorimo još mnogo dobrih i lepih stvari na slavu Božiju, a na korist svim ljudima. Radujmo se! - napisao je patrijarh Porfirije u svojoj objavi na Instagramu.

Nikola je o svom hodočašću redovno izveštavao javnost preko svog Instagram naloga, a suma koju je sakupio je neverovatna.

- Prikupljeno je 39.355.221 dinara - stajalo je u Rokvićevoj objavi.

- Ovo bih sigurno ponovio, ovo je tek početak, mislim da će biti još takvih akcija, to je jedna divna stvar, ovde celokupno biće učestvuje, a sve je obuhvaćeno humanim ciljem. Dosta mi ideja dolazi, verovatno će se javiti neka - rekao je Nikola, pa otkrio kako se osećao kada je stigao u Eginu i poklonio se Svetom Nektariju:

- Pomešana su osećanja, velika ljubav, radost, ponosi i zahvalnost. Naboji svih tih pomešanih osećanja, najbolje se ispoljavaju kroz suze, verujem da leče dušu - rekao je pevač, pa se osvrnuo i na Novaka i Jelenu Đoković, koji su mu pružili veliku podršku:

- Oni su divna porodica i ljudi, koji poštuju prave vrednosti i velika mi je čast i zadovoljstvo što su podržali našu misiju - rekao je Nikola.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas