· · Komentari: 0

Princ Hari dotakao se i odnosa Kejt Midlton i Megan Markl: U memoarima nije poštedeo ni snaju

Danas je veliki dan za princa Harija, ali ne i za njegovu porodicu u Velikoj Britaniji

1673353427_profimedia-0459068914.jpg
Foto: Profimedia

Memoari princa "Rezervni" od danas su u prodaji i biće prevedeni na čak 16 jezika. U knjizi se princ dotiče i najintimnijih detalja većine članova porodice. Nije poštedeo ni snaju, Kejt Midlton, o kojoj je pre govorio kao da mu je sestra.

Vojvoda od Saseksa detaljno opisuje hladan odnos između njegove supruge, Megan Markl, i snaje.

Najpre se dotakao rasprave koju su princeze imale nekoliko dana pre venčanja Megan i Harija. Hari tvrdi da je u jednom trenutku Kejt želela da sve haljine za deveruše budu prepravljene četiri dana pre venčanja jer Šarlot nije pristajala kako treba. Na kraju je pristala da poseti krojača Magan Markl kako bi se to promenilo, ali Hari piše da je kasnije pronašao svoju tadašnju verenicu u suzama nakon svađe. Sledećeg dana, nastavio je, Kej je donela cveće, čestitku i izvbinila se njegovoj sadašnjoj ženi.

Pročitajte još: Tom Henks došao sa mačkom na premijeru filma: Crveni tepih kakav se ne viđa često (FOTO)

Kritike njegove snaje ne zaustavljaju se na ovome, čini se da su na svakom koraku postojali problemi. Tako nemaju isti pogled ni na bonton pozajmljivanja šminke.

Vojvoda navodi da Midlton nije bila srećna kada ju je Markl zamolila da joj pozajmi sjaj za usne pre pojavljivanja braće i njihovih supruga na Forumu Kraljevske fondacije 2018. godine

- Kate, zatečena, otvorila je svoju tašnu i nevoljno izvukla sjaj za usne. Meg je malo istisnula na prst i nanela na usne. Kejt je napravila grimasu - napisao je Hari, prenose strani mediji.

Palata je prošle nedelje navodno rekla za stranicu Pejdž Siks da neće komentarisati nijedan od navoda u knjizi.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.