Oglas
· · Komentari: 0

Prva pobednica "Idola" odustala od MUZIKE i posvetila se nauci: Uprkos velikom TALENTU, život ju je odveo na drugu stranu (FOTO)

Zahvaljujući anđeoskom glasu osvojila je titulu prvog pobednika muzičkog takmičenja "Idol"

1664447272_Foto-Printscreen-YouTube-zvrndoving.jpg
Foto: Printscreen/YouTube - zvrndoving.
Oglas

Cveta Majtanović je učestvovala u muzičkom takmičenju "Idol" 2003. godine kada je prvi put održano. Oduševila je celokupnu javnost svojim talentom i pokupila je brojne pohvale.

Ona je tada imala samo 18 godina, a nakon takmičenja je snimila pesmu "Nisam ista", koja je postala veliki hit.

Nakon toga, snimila je solo album, a oprobala se i u ulozi voditeljke. Međutim, Cveta donosi odluku da se preseli u inostranstvo. Živela je u Švajcarskoj, nakon čega se vratila u Novi Sad da završi studije psihologije. Potpuno se posvetila nauci, a završila je i master iz oblasti inženjerstva i menadžmenta na Tehničkom fakultetu u Novom Sadu.

 

Pokušala je da se vrati muzici 2008. godine, kada je učestvovala na "Beoviziji". Ona je tada sa pesmom "Iznad nas" zauzela petu poziciju.

Pročitajte još: Legendarni FRONTMEN grupe 187 danas izgleda neprepoznatljivo: Bio je miljenik žena, a na vrhuncu karijere se povukao iz sveta MUZIKE (FOTO)

Sada se vratila nauci i radi na poziciji istraživača u Univerzitetu u Trentu u Italiji. I pored ogromnog talenta, kod nje je prevladala ljubav prema nauci. 

Foto: Printscreen/ Facebook - Cveta Majtanović

Jednom prilikom su je pitali da li bi se ponovo oprobala u nekom muzičkom takmičenju, a njen odgovor je bio jasan.

- Nedavno sam naišla na Fejsbuk status u kom se jedna osoba pohvalila svojim dosadašnjim učešćima: 3K DUR, Beovizija, Operacija Trijumf, Prvi glas Srbije, X faktor, pitajući se šta je sledeće. Moja prva reakcija bila je: "A da odustaneš?" To je ujedno i moj komentar po pitanju toga - odlučna je bila pobednica "Idola".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas