Oglas
· · Komentari: 0

Prvo je želele da izgleda kao Barbi, a onda kao Pamela Anderson: Sebe zove "KRALJICOM HOLIVUDA" (FOTO)

Marsela Iglesias uložila je mnogo kako bi ličila na Barbi i Pamelu.

1645981085_Untitled.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram/ Marcela Iglesiass
Oglas

Sebe zove kraljicom Holivuda, a Marsela Iglesias odlučila je da uz pomoć plastičnih operacija konstruiše izgled Barbike, a potom i Pamele Anderson.

Kako bi izgledala kao lepotica iz serije "Čuvari plaže" potrošila je 70.000 funti, a svoju odluku je okarakterisala kao ispunjenje fantazije.

Pročitajte još: Prvo javno pojavljivanje PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL od početka godine: Vojvotkinja blistala u asimetričnoj haljini (FOTO)

- Rekla sam sebi da je vreme da ispunim fantaziju -  rekla je ona za strane medije.

- Još od malih nogu sam verovala da je Pamela najlepša žena na svetu - dodala je.

Rezultati njene operacije bi u potpunosti trebalo du budu vidlji za godinu dana, kaže Marsela, a prenose strani mediji.

Gubitak težine joj je pomogao da konačno preseče i donese odluku.

 - Razmišljala sam o podizanju grudi nakon što sam prošle godine izgubila pet kilograma - rekla je, a potom dodala:

- To mi je bio još veći podstrek da uradim operaciju, kako bih izgledala kao Pamela Anderson.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas