· · Komentari: 0

"Rasta mi je rekao da mogu da pevam samo u marketu": Ana Nikolić otkrila detalje zajedničkog života sa reperom - "Govorio mi je vidi na šta ličiš!" (FOTO)

Pevačica je otkrila da je smršala u inat bivšem mužu

1676109997_foto-Ata-images-Ana-Nikolic.jpg
Foto: ATA images

Ana Nikolić nedavno je bila gost u emisiji "Male stvari" na Hype televiziji, gde je pričala o svom životu, ćerki, psihoterapiji, ali i braku sa Stefanom Đurićem Rastom.

Nakon porođaja, Ana se našla na meti osuda i kritika zbog viška kilograma. Ona je uspela da skine čak 50 kilograma i da povrati mladalački figuru. Međutim, priznala je da ju je bivši suprug omalovažavao na osnovu fizičkog izgleda i govorio da može da nastupa samo u marketu:

- Bes i inat prema Rasti su me naterali da smršam! Rekao mi je da mogu da nastupam samo u marketu, jer izgledam kao kasirka. Zbog toga sam u jednoj emisiji pozdravljala kasirke, protiv kojih nemam ništa - rekla je u emisiji kod Snežane Dakić, pa dodala:

- Govorio mi je: “Vidi na šta ličiš!” Ženi koja mu je rodila dete! Umesto da mi bude podrška. Gazio me je, pa je još hteo i da me “utaba”. E pa ne može! - priznala je Nikolićeva.

Nakon svega, ona smatra da više nikada ne bi mogla da bude sa njim:

- Nas dvoje posle svega više ne možemo da budemo ljubavni par. Doživljavam ga kao daljeg rođaka sa sela. Možemo da budemo brat i sestra, ali muž i žena nikako! – ispričala je.

- Dobar je kao prijatelj, otac, saradnik… Ima super energiju i hiperinteligentan je. Ali nije bio dobar muž - bila je surovo iskrena Ana.

Ne želi da njena naslednica Tara bude pevačica, iako pokazuje talenat za muziku od malih nogu:

- Talentovana je za muziku, ali ne bih volela da bude pevačica. Naš posao je fizički težak, iza nas je mnogo neprospavanih noći, spavanje po hotelima… Tako sam živela 25 godina, pa ne želim da moja ćerka prolazi kroz to - zaključila je u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.