Oglas
· · Komentari: 0

Režim ishrane Tamare Kalinić zahvaljujući kom je skinula 10 KILOGRAMA: Bez odricanja i gladovanja

Dijeta poznate inflenserke nije teška za primenjivanje, a može vam pomoći da ovog leta izgleda savršeno

1654626495_kalinic.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Poznata srpska influenserka, Tamara Kalinić, održava vitku figuru i nema ni gram viška. Međutim, pre nekoliko godina, za deset meseci skinula je čak 10 kilograma, a otkrila je i kako.

Ključ njenog režima ishrane bio je princip 16:8, koji je postao izuetno popularan. On podrazumeva da 16h ne jedete, a da preostalih 8 sati konzumirate hranu.

Uz sve to, Tamara tokom perioda mršavljenja, nije konzumirala slatkiše. Kalinićeva je iz svog svakodnevnog menija izbacila sve namirnice koje sadrže dodatni šećer.

Pročitajte još: Pevačica Cakana otvorila dušu: "Te scene stoji mi kao rupa u grudima"

Šećer je važno unositi ograničeno, jer je izuetno prisutan u raznim vrstama industrijski prerađene hrane, pa čak i u onoj za koju ne bismo odmah pomislili.

Koristi režima "8:16" kog se Tamara pridržava su mnogobrojne:

  • pomaže u snižavanju nivoa insulina
  • povećava se lučenje hormona noradrenalina ( on povećava trošenje masti za energiju, a troši se masnoća u organizmu)
  • oštećene ćelije intenzivnije se zamenjuju novim 
  • utiče na zdravlje srca

Još jedna prednost ovog režima je i to što može blagotvorno uticati i kod insulinske rezistencije. Ovaj režim izuzetno je pogodan jer ne podrazumeva odricanje od hrane i gladovanje. 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas