Oglas
· · Komentari: 0

Rođena je U LESKOVCU, ali znate li odakle zapravo Sloboda VUČE KORENE?

GLUMICA Sloboda Mićalović sa ponosom ističe svoje poreklo

1705100844_85878_sloboda_ig.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Malo je reći da je Sloboda uzor mnogima, a to nije samo zbog njenog raskošnog talenta, već i  zbog njene prirode, harizme, pa i leskovačkog humora i skladne porodice iz koje potiče. 

Glumica Sloboda Mićalović poreklo sa ponosom ističe.

Tako je pre godinu dve u jednoj emisjij istakla ljubav prema Leskovcu ali i činjenicu da su njeni koreni zapravo vezani za Crnu Goru i Kosovo.

- Poreklom nisam iz Leskovca, moji su sa Kosova i iz Crne Gore. Tata je u Leskovcu dobio posao i tamo smo se nas tri rodile, ja sam živela samo 17 godina tamo, nemam familiju, nemam nikoga ipak taj grad koji je samo moje rodno mesto doživljavam najintimnije, ja nemam informaciju da sam ja odnegde drugo, kad me pitaju: "Odakle si, ja kažem iz Leskovca", istakla je glumica.

(Story)

BONUS VIDEO:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas