· · Komentari: 0
DECA SLAVNIH

Rođendan u stilu Kardašijanovih: Sve gošće su obučene kao princeze, a u sobi ne može da se hoda od BALONA

Kloi Kardašijan je proslavila ćerki Tru treći rođendan poput Diznijeve princeze.

1618297441_KloiKardasian.PNG
Foto: Instagram/ screenshot khloekardashian

Happy birthday my sweet True!!!!

Napisala je Kloi Kardašijan na postu povodom rođendana njene ćerke Tru.

Pročitajte još: Deca prema horoskopskom znaku: Lava podržavajte, Devici dajte policu, a Vagu terajte da uči

Kloi je ćerku iznenadila stotinama ružičastih balona i dečiju sobu je pretvorila u zamak.

Foto: Instagram/ screenshot khloekardashian
Uvek ćeš biti moja beba Tru!

- Nisam spremna da postaneš trogodišnjakinja. Svaki put zaplačem kada te nazovem Beba Tru i ispravljaš me. Najslađim glasom kažeš: "Nisam beba, ja sam devojčica!" Nisam spremna da postaneš velika devojčica. Ali, bez obzira koliko imaš godina uvek ćeš biti moja beba Tru - napisala je Kloi.

Sve žene su bile obučene kao kraljice i princeze.

Kloi je napisala i da je Tru promenila njen život na toliko načina da nije mogla ni da sanja.

Pročitajte još: Spremna da umre na Marsu: Eleon Maskova devojka pokazala ožiljke od vanzemaljaca (FOTO)

Kloi ima 36 godina i Tru je dobila sa košarkašem Tristanom. Rođendan su proslavili u kući ukrašenoj stotinama balona, a proslavi je prisustvovala čitava porodica. Sve žene su bile obučene kao princeze i Diznijeve kraljice.

Pročitajte još: Kakve životinje idu uz horoskopske znake: Retriver je za Bika, a sfinks macu uzima OVAJ znak

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.