· · Komentari: 0

Ruška Jakić zaigrala u pidžami: Ovako je čuvena voditeljka slavila Novu godinu, snimak postao PRAVI HIT (VIDEO)

Ruška je Novu godinu proslavila u svom domu

1672833305_Ruska-Jakic-foto-Ata-images.jpg

Ruška Jakić ubek je vedra i raspoložena, a trudi se da živi život punim plućima, bez obzira na godine. Nogu godinu dočekala je u svom stanu, a snimak na kom nasmejana igra u pidžami, oduševio je mnoge.

"Legenda", "Bravo, neka uče od tebe kako se živi", "To Ruška, kraljice", bili su samo neki od komentara.

@bgonline.rs #ruskajakic #novagodina #2023 #kolo #srbija #volimsrbiju #fyp #foryoupage ♬ original sound - BGonline

Jednom prilikom otkrila je da pđednako dobro može da živi kada ima hiljadu evra, ali i sa hiljadu dinara:

- Svima se dešava da ostanemo bez para, ali ja imam prvo svoj čuveni koverat za uživanje. Kada istresem sav novčanik za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, kupiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač... Nešto ću da pojedem i kažem sutra je novi dan. Ako kukaš, ti šalješ lošu poruku i planeti i kosmosu - rekla je Ruška u emisiji "Sceniranje" i dodala:

Pročitajte još: Slavlje u porodici ROKVIĆ: Pevač dobio ćerkicu, a baka podelila SREĆNE vesti

- Nikada ne brojim pare u novčaniku. Ako to radiš, stalno kukaš koliko ti je ostalo para. Imam još jedan fazon, kad stignu računi, uzmem ih, stavim u koverat, poljubim ga i kažem: "Bog mi nikada ne može poslati ono što ja ne mogu da platim". I tako ceo život - kaže Ruška, koja ne vodi računa koliko joj košta garderoba.

- Vodila sam snimatelje u čuvenu kinesku radnju. Imam čak i njihovu srebrnu karticu, uopšte se ne stidim da kažem da sve na meni ne košta ništa, ali izgleda fantastično. Nikada u životu ne bih se pravila sa nekim glupostima. Važno je da umeš da nosiš ono što kupiš. Moda je poruka, ko smo, šta smo i gde smo krenuli. Treba se igrati sa svim da ti ne bide dosadno - zaključila je legendarna voditeljka.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.