Oglas
· · Komentari: 0

Sa njim ne priča godinama: Ovo je bivši muž Zorice Brunclik

Skoro nikada ne priča o njemu

1669121068_zorica-brunclik.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Harmonikaš LJubo Kešelj i Zorica Brunclik posle razvoda nisu ostali u dobrim odnosima, a pevačica je u medijima navodila kako Kešelj nije dobar otac njihovoj ćerci Miljani, dok je on govorio da je Zorica loša majka. 

Pročitajte još: Zbog njih ŽENE GLEDAJU MUNDIJAL: Oni su najprivlačniji FUDBALERI na Svetkom prvenstvu (FOTO)

- Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! - izjavio je pre nekoliko godina poznati harmonikaš.

Inače, Zorica sa Kemišom i decom živi u raskošnom domu u Krnjači, u kojem ima bazen, sobe za zabavu i ulepšavanje, džakuzi.

Pročitajte još: Nataša Bekvalac nikad iskrenija o svom životu: "Tugu imam u galonima, čuvam je za pesme i retke ljude..."

Pre tri sezone LJubo se pojavio u takmičenju "Zvezde Granda" kao tajanstveni žiri. Zorica iza sebe ima tri braka, a sreću je pronašla sa Kešeljovim kolegom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom sa kojim je u harmoničnom braku. 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas