Oglas
· · Komentari: 0

"Sad imam duplo više obaveza": Miodrag Radonjić o tome kako se snašao u ulozi oca dvoje dece

Miodrag Radonjić i njegova supruga Milica Mikić pre tri nedelje dobili su još jednog sina, kojem su dali ime Teodor.

1712126014_indigo_kristal_premijera_07032023_0157.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Radonjić je sad, na promociji nastavka serije "U klinču", progovorio o snimanju iste, reperu Vojažu, ali i dolasku druge bebe na svet.

- Postoji već neka publika ove serije. Zadovoljstvo mi je da radim sa kolegama koji su u ovom projektu, ovo je prvi put da igram braću blizance. To se ne dešava često u karijeri, ovo mi je bio izazov - rekao je Miodrag Radonjić pred našim kamerama.

- Odličan je potez što je Vojaž u ovoj seriji. Lik kog on igra taman i počne da se bavi muzikom kroz seriju... Logično je da on bude ovde. Drago mi je da se dobro snašao - kazao je glumac.

Miodrag ističe da nije lako uskladiti sve poslovne obaveze sa obavezama oko dece.

- Trudim se da uskladim privatno i poslovno. Ume nekad da bude nezgodno, zavisi od perioda do perioda. Uspevam, to je sigurno. Hvala na čestitkama za drugo dete... Normalno je da sad ima duplo više obaveza, manje vremena, to je sve normalno. Da ne pričamo previše o privatnom životu - dodao je Miodrag uz osmeh.

(Blic)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas