Oglas
· · Komentari: 0

Sajmon Kauel priznaje da ga je sin spasao depresije: "Bio sam opsednut pobedama"

Sajmon Kauel bio je na ivici depresije

1667218012_33a0a4333b564055903f4be86fecd7f678870c26.jpg
Foto: YouTube printscreen /AGT
Oglas

Sajmon Kauel, dugogodišnji je član žirija takmičenja "Ja imam talenat", po čemu ga i prepoznaje publika širom sveta.

Nedavno je otkrio da ga je velika posvećenost poslu dovela do pada u depresiju, a u tome mu je pomogao sin.

- Došao sam do te tačke da sam prestao da uživam u onome što radim i bio sam jadan sve vreme. Bio sam opsednut pobedama nad konkurencijom. Doveo sam sebe do te mere da sam bio depresivan - rekao je Sajmon za The Sun.

Pročitajte još: "Plakala sam u avionu": Marija Mikić progovorila o drugoj TRUDNOĆI

Ipak, sin mu je sve vreme svetla tačka i pomogao mu je da se okrene lepšoj stani života. Sada kada se osvrne na ubrzani životni stil, koji je uključivao buđenje tokom noći i razmišljanje o novim idejama kako bi svoje emisije podigao na viši nivo, Kauel priznaje da nije bio na dobrom putu.

- Pre Erika, moj život je bio 99% posao - bio sam opsednut time - rekla je TV zvezda za The Sun.

Sajmon je sina Erika (8) dobio sa dugogodišnjom partnerkom, Loren Silverman, na Dan zaljubljenih 2014. godine. Par je u januaru 2022. potvrdio da se verio i da je sledeći korak brak na koji su dugo čekali. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas